14 nov

Huset

Casa Elvira er et romslig ”Townhouse” i en rekke bestående av fire enheter med egen biloppstillingsplass. Huset går over to etasjer hvor første etasje består av utstyrt kjøkken, spisestue, stue, gjestetoalett, vaskerom og bod. Direkte utgang til uteområde, grill og basseng.

Andre etasje består av ”master bedroom” med eget tilhørende bad med dusj/badekar, aircondition og garderober, soverom med dobbeltseng som kan adskilles og garderobeskap, soverom med køyeseng (90×200) og en sovesofa (140×200). Nyoppusset bad, gang med utgang til terrasse. På taket finner man en takterrasse med flott utsikt over området og Middelhavet. Huset har en fin hage med umiddelbar nærhet til bassenget.

Huset ligger ikke langt ovenfor den norske sjømannskirken i vakre og rolige omgivelser. Nærhet til restauranter, servicesentre med butikker og strand. Vi vil likevel anbefale leiebil da Calahonda kan oppleves som noe bratt samt at dette letter innkjøp og lettere tilgang til opplevelser.

Ca 800m fra huset ligger Club Del Sol med tennisbaner, treningsfasiliteter og sauna.

Ca 200m fra huset ligger La Siesta golfbane som er en 9 hulls ”pitch and play”.

La Cornisa: www.cornisacalahonda.com

Fasiliteter:

– TV (Norske kanaler) – Parkeringsplass
– Internett – Svømmebasseng
-Oppvaskmaskin – Balkong / Terasser
-Støvsuger – Hagemøbler
-Vaskemaskin – Solsenger
-Tørketrommel – Aircondition
-Kjøleskap / fryser – Brødrister
-Kaffetrakter – Utegrill

Diverse info:

I huset finner man alt av store og små håndklær samt badehåndklær til basseng og strandbruk. Solsenger, strandstoler, kjølebag og leker etc finnes også i bodene. TV med alt av norske kanaler og DVD spiller finnes i tillegg til trådløst internett er inkludert i leien. Eierne har avtale med en fastboende (Freddy) som fører tilsyn av huset samt kan være en støtte for leietakere. Han besørger utvask etter endt opphold.